Liana Mărginean

From Pseudoștiința
Jump to: navigation, search

Liana Mărginean a fost conferențiar la catedra de fiziopatologie UMF Cluj Napoca, medic primar neurolog, doctor în științe medicale, competență în homeopatie, Centru Medical ELMAVITAL Cluj-Napoca. Pe lângă homeopatie, la cabinet practica și electrodiagnostic.

Aceasta a decedat în luna mai 2011, în urma unui cancer pulmonar.

Necrolog

Următorul necrolog scris pe un grup de Yahoo! de către Gina Chipon e relevant pentru că evidențiază mentalitatea de sectă mesianică a homeopaților. Cum era de așteptat, nu se menționează faptul că homeopatia n-a ajutat-o pe Liana Mărginean să învingă cancerul. [1][2]

sincer nu imi vine sa cred ca Liana a trecut dincolo, Acasa in Lumina...nu cunosc sa fi fost bolnava de ceva, eu o stiam foarte activa, o femeie ce si-a dedicat viata, cunoasterea si iubirea sa pentru crearea si dezvoltarea noi medicini, medicina energetica, medicina cuantica etc... a fost o luptatoare si o fiinta de inalta vibratie, o entitate spirituala superioara ce probabil si-a incheiat misiunea actuala pe Terra, conform contractului sufletului sau, si acum se bucura in IUBIRE si LUMINA!...
cunoscandu-o, cu ceva ani in urma, am realizat cu bucurie in suflet, cu speranta, ca medicina la noi in tara poate fi salvata, reanimata cu componenta sa reala, recunoscuta acum : medicina energetica! parca o aud afirmand ca : " noile aparate medicale, non-invazive, bazate pe medicina cuantica, energetica vor inlocui vechile aparate medicale in curand in spitale, in tara noastra, pt acuratetea lor...etc.."... si parca vedeam cu ochii mintii acest lucru, oameni corect diagnosticati, non-invaziv, in 15 minute, carora li se aplicau terapii meta-cuantice-energetice, si care erau vindecati in timp record....medicina viitorului, acum si aici!...SA FIE! sincer sunt tulburata, desi nu ar trebui, ma opresc aici, sa ma pot ruga in tihna pt LIANA... si dupa ruga, sa ma pot bucura pt ea...

Biorezonanță la UMF Cluj

Liana Mărginean a organizat un curs de biorezonanță și electrodiagnostic în cadrul UMF Cluj:

UMF Cluj Napoca prin Catedra de Fiziopatologie si Catedra de Neurologie din cadrul Facultatii de Medicina si Facultatii de Stiinte pentru Sanatate au organizat, incepând din 2006, cursuri postuniversitare cu titlul "Evaluare globala energetica si functionala computerizata a organismului" cod 115, 116 organizat modular, reprezentând 80 de ore de pregatire teoretica si practica insumând pâna in prezent 7 serii a câte 2 module.

Mentionam faptul ca aceste cursuri sunt creditate de catre Colegiul Medicilor din România; numarul de absolventi ai acestui curs depasind cifra de 200 de medici.

Participantii provin din toata tara, ultima serie organizându-se in Bucuresti datorita interesului crescând in acest domeniu.

Coordonatorul si initiatorul cursului postuniversitar este Conf. Dr Liana Marginean, la Catedra de Fiziopatologie UMF Cluj Napoca, medic primar neurolog, doctor in stiinte medicale, competenta homeopatie, având ca si colaboratori Prof. dr. Luminita Plesca-Manea, Prof. Dr. Dafin Mureseanu, Sef. lucr. Sfrângeu Carmen, Asist. Dr. Georgeta Luput, Asist. Dr. Buia Razvan.

Vezi și

  1. Electrodiagnostic
  2. UMF Cluj