Victor Roncea

From Pseudoștiința
Revision as of 00:47, 10 June 2015 by Admin (Talk | contribs)

Jump to: navigation, search

Victor Roncea este un jurnalist din România.

Despre

Anti-cip

A promovat campania anti-cip care a culminat în 2009 cu un protest pe dealul Mitropoliei.

Pe scena s-au perindat timp de doua ora mai multe personaje, printre ele si ziaristul Victor Roncea care a citit mesajul preotului Iustin, initiatorul miscarii impotriva cipurilor biometrice. In mesaj se detalia cum cipurile sunt o unealta a Satanei si ca ele vor aduce sfarsitul lumii. Preotul nu a fost prezent la protest.

Cristian Ghinea

Cristian Ghinea afirmă: [1]

„De când scriem diverse rapoarte pe Republica Moldova, am intrat în vizorul grupării de fasciști cibernetici de prin jurul lui Victor Roncea. Să le zicem ciber-fasciști. Aștia sunt un fel de trupă de șoc care se vor periculoși. Hărțuiesc pe net pe toți cei care nu gândesc fascist-securistic. (...)

băieții ăștia reușesc să fie și creștin ortodocși fervenți și huligani, să-l și laude necondiționat pe Băsescu dar să-i și facă praf pe ceea ce Antena 3 numește „intelectualii lui Băsescu”. Sunt doar câțiva care se citează și se laudă permanent între ei. Deci, sunt de ignorat. Faptul că acum nu îi ignor e doar pentru că povestea e prea frumoasă ca să fie ratată.

Când sar în haită, ciber-fasciștii scriu lung, amestecă faptele și minciunile, nu spun de-a dreptul ca să nu-i poți da în judecată, dar bagă șopârlițe slinoase.”

Resurse

  1. Sminteala cipurilor pe dealul Mitropoliei: Diavolul e in cip, in 2012 vine Apocalipsa, masoneria si guvernul mondial condus de un anticrist