De veghe patriei

From Pseudoștiința
Revision as of 18:40, 3 January 2018 by Admin (Talk | contribs)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search

„De veghe patriei” este un blog conspiraționist din România. Conținutul este exclusiv anti-occidental și anti-american, cu atitudini evidente în favoarea Rusiei lui Putin.

Exemple

Exemple de texte de pe acest site:

Despre Dughin și Codreanu

Dl Dughin a vizitat mai multe manasitiri ortodoxe din Romania si dupa cum v-am anuntat in urma cu doua saptamani urmeaza sa apara primele carti legionare traduse in limba rusa. Stiti bine ca dl Dughin este un admirator inflacarat al lui Corneliu Zelea Codreanu si stie destul de bine cat de prigoniti suntem de slugile Statelor Unite si Israelului. Va putem spune ca presedintele Putin este foarte atent la ce se intampla in Romania si slugile masonice din fruntea serviciilor secrete romanesti, cot la cot cu stapanii lor de la Washington si Ierusalim, au inceput sa-l deranjeze enorm.

Despre Mișcarea Legionară

Miscarea Legionara o sa fie interzisa in Romania, dar cartile vor aparea sub semnatura editurii “Eurasia”. Sa mearga slugile umile la ambasada Federatiei Ruse si sa-i ceara socoteala presedintelui Putin. Puteti sa interziceti miscarea “Eurasia” in Romania, ca sa vedeti pe urma reactie din partea Federatiei Ruse. Orice membru al miscarii “Eurasia” din Romania, o sa primeasca in mod automat cetatenia Federatiei Ruse. Pe urma puteti sa umblati linistiti in tricouri cu Miscarea Legionara, Corneliu Zelea Codreanu, fara ca cineva sa comenteze in fata voastra.

Conspiraționism, șantaj și amenințări

Pana cum am tacut din gura, ne-am pastrat bunul simt, dar o sa vedeti in curand cat de mici sunteti. Daca voi stati in calea Uniunii Popoarelor Ortodoxe, baza Sfantului Imperiu Bizantin Ortodox, atunci este problema voastra si inseamna ca aveti la dispozitie armate mult mai puternice ca cele ale Federatiei Ruse. Voi singuri ati decis :”Suntem pregatiti sa murim pentru Statele Unite, Israel si Uniunea Europeana”. Asa sa fie, Domnul cu voi!