Difference between revisions of "Cap Limpede"

From Pseudoștiința
Jump to: navigation, search
Line 1: Line 1:
Cap Limpede este un site de [[:Category:Teorie_conspirativă|teorii conspiraționiste]], promovat aproape exclusiv pe pagina de Facebook a lui [[Oreste Teodorescu]]. Regula de aur este: dacă citești ceva pe „Cap Limpede”, cel mai probabil este fals, umor involuntar. Printre ideile promovate acolo:
+
Cap Limpede este un site de [[:Category:Teorie_conspirativă|teorii conspiraționiste]], promovat aproape exclusiv pe pagina de Facebook a lui [[Oreste Teodorescu]]. Regula de aur este: dacă citești ceva pe „Cap Limpede”, cel mai probabil este fals. Cap limpede este bun doar ca sursă de umor involuntar, și de informare cu privire la ultimele mode din comunitățile conspiraționiștilor. Printre ideile promovate acolo:
  
 
# Se neagă existența virusului Ebola [https://www.facebook.com/groups/pseudostiinta/permalink/816324338418723/]
 
# Se neagă existența virusului Ebola [https://www.facebook.com/groups/pseudostiinta/permalink/816324338418723/]

Revision as of 10:53, 4 April 2016

Cap Limpede este un site de teorii conspiraționiste, promovat aproape exclusiv pe pagina de Facebook a lui Oreste Teodorescu. Regula de aur este: dacă citești ceva pe „Cap Limpede”, cel mai probabil este fals. Cap limpede este bun doar ca sursă de umor involuntar, și de informare cu privire la ultimele mode din comunitățile conspiraționiștilor. Printre ideile promovate acolo:

  1. Se neagă existența virusului Ebola [1]
  2. Se discută despre tehnologii antice ascunse sub Bucegi [2]
  3. Inna este prezentată ca „păpușa Illuminati” [3]
  4. Tracii sunt văzuți părinții medicinei energetice [4]

Plus diverse aiureli despre leacuri minune.